XBLOG logo @2x

Το πρώτο επίσημο Xiaomi Mi Store στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η Info Quest Technologies, η εταιρία που εκπροσωπεύει τη Xiaomi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Authorized Mi Store στη χώρα μας. Το κατάστημα βρίσκεται στο Golden Hall και δεν είναι μόνο το πρώτο κατάστημα της Xiaomi στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη.

Το Mi Store της Αθήνας θα λειτουργεί πιλοτικά από τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το Φθινόπωρο, που θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια. Οι οπαδοί της εταιρίας θα μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους “Mi” προϊόντα από αυτό, ή απλά να το επισκεφτούν για να τα δοκιμάσουν ζωντανά.

Στο Xiaomi Mi Store, ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness trackers & ζυγαριές, Bluetooth ηχεία, power banks, και routers, και να γνωρίσει και πολλά έξυπνα προϊόντα Xiaomi, όπως τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers.

Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility / Internet of Things.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.