XBLOG logo @2x

Asus ZenWatch 3: Ανακοινώθηκε το πρώτο στρογγυλό smartwatch της Asus

Asus ZenWatch 3

Η Asus ανακοίνωσε επίσημα το Asus ZenWatch 3 στο πλαίσιο της έκθεσης IFA Berlin 2016, το οποίο είναι το πρώτο της εταιρίας με στρογγυλή οθόνη και design που θυμίζει αναλογικό ρολόι. Συγκεκριμένα η οθόνη έχει διαγώνιο 1.39-ιντσών, είναι τεχνολογίας AMOLED και έχει ανάλυση 400 x 400 pixels, ενώ το σώμα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L (82% ανθεκτικότερο από το κλασικό ατσάλι).

Στο εσωτερικό του Asus ZenWatch 3 βρίσκουμε το chipset Qualcomm Snapdragon Wear 2100, 512 MB μνήμη RAM, 4 GB αποθηκευτικό χώρο, WiFi, Bluetooth 4.1 και 340 mAh μπαταρία που του προσφέρει αυτονομία δύο ημερών με μία φόρτιση (φτάνει το 60% σε 15 λεπτά φόρτισης).

Επιπρόσθετα, το νέο ZenWatch 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν tracker δραστηριοτήτων. Είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP67 που σημαίνει ότι έχει προστασία στο νερό και τη σκόνη, ενώ διαθέτει πληθώρα αισθητήρων για την καταγραφή της δραστηριότητας του χρήστη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει και ένα έξτρα κουμπί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες λειτουργίες του λειτουργικού.

Το ρολόι τρέχει το Android Wear, είναι συμβατό με κινητά που τρέχουν Android και iOS και θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα (Rose Gold, Gunmetal, Silver) με επιλογές για δερμάτινο ή πλαστικό λουράκι. Η τιμή του βασική μοντέλου ανέρχεται στα €229.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.