XBLOG logo @2x

Η Asus ανακοίνωσε το ZenFone Live L1, ένα Android Go smartphone

Η δημοτικότητα των κινητών με Android Go αυξάνεται, ειδικά στις αναδυόμενες αγορές, και για αυτό η Asus ανακοίνωσε τη δική της πρόταση που βασίζεται στο ελαφρύ λειτουργικό σύστημα της Google. Το νέο κινητό ονομάζεται ZenFone Live L1 και αποκαλύφθηκε για την αγορά της Ευρώπης και της Ινδονησίας.

Το Asus ZenFone Live L1 ενσωματώνει μια 5.5-ιντσών HD+ (1440 x 720 pixels) οθόνη με αναλογία 18:9, Qualcomm Snapdragon 425 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4 GHz, 16 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και 1/2 GB RAM. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση με Android Go έχει μόνο 1 GB RAM, ενώ η εναλλακτική με το “κλασικό” Android 8.1 Oreo έχει τη διπλάσια RAM.

Asus ZenFone Live L1 back

Το κινητό τροφοδοτείται από μια μεγάλη -για οικονομικό κινητό- μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh, φτιάχνεται από πλαστικό και διαθέτει μια 5-megapixel selfie κάμερα η οποία χρησιμοποιείται και για τη λειτουργία για ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου. Διαθέτει επίσης μια 13-megapixel κάμερα με LED flash, υποστήριξη για τα LTE δίκτυα και υποδοχή για δύο SIM.

Το ZenFone Live L1 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδονησία και αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί αλλά πρόκειται να κυμαίνεται στα €100.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.