XBLOG logo @2x

Asus ZenFone 3 Deluxe: Το πρώτο κινητό με Snapdragon 821

Το Asus ZenFone 3 Deluxe ανακοινώθηκε μέσα στον Μάιο αλλά πέρασε απαρατήρητο. Ωστόσο τώρα θα μείνει στην ιστορία επειδή η Asus ανακοίνωσε μια νέα έκδοση με το Snapdragon 821. Δηλαδή είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που χρησιμοποιεί το πανίσχυρο chipset της Qualcomm το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα χθες. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτό εδώ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Asus ZenFone 3 Deluxe, δεν μας απογοητεύουν καθόλου γιατί εξοπλίζεται με 5.7-ιντσών full HD οθόνη με Gorilla Glass 4, Adreno 530 μονάδα γραφικών και 6 GB μνήμη RAM με 64 GB χωρητικότητα ή 4 GB μνήμη και 32 GB χωρητικότητα. Η χωρητικότητα είναι τύπου UFS.

Για τις φωτογραφίες, το κινητό έχει μια 23-megapixel κάμερα στο πίσω μέρος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και τρεις τεχνολογίες για να εστιάζει σε 0.03 δευτερόλεπτα. Για τις selfies έχει μια 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα.

Το Asus ZenFone 3 Deluxe τροφοδοτείται από μια 3,000 mAh μπαταρία η οποία φορτίζει από το 0% έως το 60% σε 39 λεπτά χάρη στη τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0. Το σώμα του είναι μεταλλικό και στο πίσω μέρος βρίσκουμε επίσης έναν αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ από κάτω μια θύρα USB Type-C.

Όλα αυτά όμως δεν θα ήταν τίποτα χωρίς το σωστό λογισμικό. Έτσι, το ZenFone τρέχει Android 6.0 με το ZenUI της Asus. Η τιμή του κινητού ξεκινάει από τα NT$15,990 (περίπου $500) για την έκδοση με 4 GB RAM και φτάνει τα NT$24,990 (περίπου $780) για το μοντέλο με Snapdragon 821. Θα κυκλοφορήσει σε Ασιατικές χώρες τον Αύγουστο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.