XBLOG logo @2x

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στον OTE TV

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας 2013, ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με τους φιναλίστ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό να αναζητούν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ΟΤΕ TV.

Αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:30, στο ΟΤΕ Sport 1 HD, o τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από έναν «μαραθώνιο» που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο 2012 με την προβολή 66 συνολικά αγώνων στις αθλητικές συχνότητες του OTE TV.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας 2012-2013, αναζητούν το ντάμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα της Αρκαδίας, η οποία κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η τηλεοπτική παραγωγή του OTE TV για τον τελικό, περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN με περισσότερες από 30 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 4 κάμερες super slow-motion, μακενιστικά συστήματα jimmy jib και super techno, ασύρματο και ενσύρματο σύστημα steady cam, σύστημα περιστρεφόμενης κάμερας low dolly, pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 85 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που θα στηρίξουν τη μετάδοση του αγώνα.

Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει από τις 18.30 με pre-game εκπομπή και ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ με την Τρίπολη και το Πασαλιμάνι, την κορύφωση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας πλούσιο ρεπορτάζ, όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά το σπουδαίο αγώνα και στην post-game εκπομπή, όλα σε ποιότητα high definition.

Ακολουθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και τις εκπομπές του OTE Sport 1 HD:

Σάββατο 11/05/2013

  • 18:30 Pregame
  • 20:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
  • 22:30Postgame

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.