XBLOG logo @2x

Η Apple ανακοίνωσε τα φετινό συνέδριο WWDC 2017

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017 αυτό το καλοκαίρι και υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια: θα φιλοξενηθεί στο McEnery Convention Center στο Σαν Χοσέ. Συνήθως διοργανώνονται στο Σαν Φρανσίσκο.

Τα συνέδρια WWDC δεν είναι σημαντικά μόνο για τους προγραμματιστές, αλλά και για όλο τον κόσμο στο οικοσύστημα της Apple, αφού η εταιρία βρίσκει την ευκαιρία να αποκαλύψει σε αυτά τις επόμενες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της. Φέτος θα μάθουμε για το iOS 11, το macOS 10.13 και τις αναβαθμίσεις στα tvOS και watchOS.


Ο Phil Schiller μας ενημέρωσε ότι οι εγκαταστήσεις είναι τόσο μεγάλες όσο το Moscone Center και έχουν χώρο για 5,000 προγραμματιστές και περίπου 1,000 μηχανικούς της Apple. Δεν έγινε γνωστό γιατί η εταιρία άλλαξε την τοποθεσία.

Το WWDC 2017 θα πραγματοποιηθεί τη περίοδο 5 – 9 Ιουνίου και την πρώτη μέρα αναμένεται να αποκαλυφθούν οι νέες εκδόσεις των λειτουργικών. Οι πωλήσεις των εισιτήριων θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου και οι τιμές τους είναι ίδιες με πέρσι, όμως όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες στο site της εταιρίας.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει μια μικρή περίπτωση να δούμε νέα Mac εκείνες τις μέρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.