XBLOG logo @2x

Apple: Το νέο “TV” app είναι εδώ για όσους βλέπουν σειρές

Apple TV app

Η Apple παρουσίασε την νέα εφαρμογή “TV” η οποία θα κυκλοφορήσει για Apple TV, iPhone και iPad και θα είναι το ιδανικό μέρος για όσους βλέπουν τηλεοπτικές σειρές.

Το TV app γνωρίζει ποιες εφαρμογές καναλιών έχετε εγκατεστημένες και εμφανίζει τις σειρές που μπορείτε να δείτε. Επίσης έχει ένα μενού το οποίο εμφανίζει το επόμενο επεισόδιο της σειράς που βλέπετε. Πατώντας σε μια σειρά μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια, και πατώντας σε ένα επεισόδιο ανοίγει η εφαρμογή του καναλιού και ξεκινάει η προβολή του επεισοδίου. Όλα συγχρονίζονται στον λογαριασμό σας για να μπορείτε να ξεκινήσετε την προβολή στο Apple TV και να να συνεχίσετε από το ίδιο σημείο στο κινητό σας.

Τέλος, ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η Siri η οποία μπορεί να σας κάνει προτάσεις και μπορείτε να χειριστείτε το περιεχόμενο που βλέπετε. Βέβαια όλα αυτά είναι ιδανικά για όσους μένουν στις Η.Π.Α., καθώς εδώ δεν έχουμε πολλές επιλογές (βλ. HBO Now) και το Netflix αποφάσισε να μην συνεργαστεί με την Apple για την είσοδό του στο TV.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.