XBLOG logo @2x

Η Monese φέρνει το Apple Pay σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Monese, η mobile τράπεζα που ανταγωνίζεται την N26 και τη Revolut, ανακοίνωσε ότι θα φέρει υποστήριξη Apple Pay για τις κάρτες της σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το λανσάρισμα θα γίνει κάποια στιγμή φέτος στις ακόλουθες χώρες: Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Εσθονία, Ελλάδα, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πορτογαλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε, αλλά σίγουρα μέσα στο 2019.

[irp][/irp]

Για να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay, όταν με το καλό γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Monese, καθώς και την χρεωστική τους κάρτα για να την εισάγετε στην εφαρμογή της Apple. Η εγγραφή στις mobile τράπεζες είναι εύκολη και αξίζει να τις δοκιμάσετε (ειδικά τώρα που αρχίζουν να υποστηρίζουν το Apple Pay και αργότερα το Google Pay).

Τόσο η N26 όσο και η Revolut έχουν ανακοινώσει ότι δουλεύουν να φέρουν υποστήριξη του Apple Pay σε περισσότερες χώρες αλλά δεν έχουμε το χρονοδιάγραμμα για καμία από τις δύο εταιρίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.