XBLOG logo @2x

Η Apple δουλεύει σε over the ear ακουστικά με ακύρωση θορύβου

Η Apple το τελευταίο καιρό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ήχο βάζοντας φοβερά στέρεο ηχεία στα iPhone και iPad και κυκλοφορώντας το HomePod. Τώρα φημολογείται ότι σκοπεύει να βγάλει premium over the ear ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου. Οι πρώτες αναφορές για αυτό το προϊόν βγήκαν από τον φημισμένο αναλυτή Ming-Chi-Kuo της KGI Securities και αργότερα επιβεβαιώθηκαν από το Bloomberg.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple έχει σταματήσει την ανάπτυξη αυτών των ακουστικών και τα έχει επανασχεδιάσει από την αρχή αρκετές φορές από πέρσι. Άτομα που γνωρίζουν περισσότερα λένε ότι μπορεί να επανασχεδιαστούν ξανά και υπάρχει περίπτωση να ακυρωθούν ολοκληρωτικά αν δεν βγάλουν άκρη οι Αμερικάνοι.

Τα ακουστικά θα διαθέτουν το chip W1 το οποίο βρίσκουμε στα AirPods και άλλα Beats προϊόντα και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τα ακουστικά χωρίς κόπο. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση να δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του W1.

Τα AirPods έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία για την Apple, παρά τα αρχικά αρνητικά σχόλια και την υψηλή τιμή τους. Αν η Apple βγάλει over the ear ακουστικά με εξαιρετικό ήχο δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.