XBLOG logo @2x

Η Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Pro

Στην ανανέωση της δημοφιλούς σειράς φορητών υπολογιστών MacBook Pro προχώρησε η Apple, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα, που διαθέτουν επεξεργαστές και γραφικά νέας γενιάς, την νέα θύρα Input/Output υψηλής ταχύτητας Thunderbolt, αλλά και HD κάμερα FaceTime για βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας!

Τα νέα MacBook Pro με οθόνη 13 ιντσών ενσωματώνουν τους πιο γρήγορους διπύρηνους επεξεργαστές Core i5 και Core i7 που υπάρχουν στην αγορά, ενώ τα μοντέλα 15 και 17 ιντσών περιλαμβάνουν τους νέους τετραπύρηνους επεξεργαστές Core i7 για εκπληκτικές αποδόσεις.

Αυτή η νέα γενιά των επεξεργαστών Intel Core έχει ως αποτέλεσμα όλα τα νέα μοντέλα MacBook Pro να έχουν διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τα προηγούμενα.

Για την απόλυτη απόδοση γραφικών, τα νέα MacBook Pro 15 ιντσών και 17 ιντσών διαθέτουν την τελευταία γενιά σε κάρτες γραφικών της AMD Radeon HD, ώστε να αποδίδουν τρεις φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα και να είναι ιδανικά για παιχνίδια και απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Η νέα γενιά των MacBook Pro χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την νέα επαναστατική θύρα I/O Thunderbolt. Είναι γρήγορη, απλή και ευέλικτη, ενώ επιτρέπει για πρώτη φορά τη σύνδεση με υψηλής ανάλυσης οθόνες και τη μεταφορά δεδομένων με πρωτοφανή ταχύτητα μέσα από μια και μόνο θύρα και ένα καλώδιο.

Νέο MacBook Pro από την AppleΤα νέα MacBook Pro διαθέτουν ακόμα ενσωματωμένη HD κάμερα ανάλυσης 720p καθώς και την εφαρμογή FaceTime για να έχετε  υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις σε ευρυγώνια απεικόνιση.

Τα MacBook Pro συνεχίζουν να απολαμβάνουν το μοναδικά όμορφο εννιαίο περίβλημα αλουμινίου unibody, την γυάλινη επιφάνεια multi-touch, τις εκπληκτικές LED-backlit οθόνες, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

Κάθε νέο MacBook Pro συνοδεύεται με το λειτουργικό Mac OS X Snow Leopard και την μοναδική σουίτα για φωτογραφίες και video iLife.

Οι τιμές των νέων MacBook Pro

Η διάθεση των νέων MacBook Pro αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο, οι παρακάτω τιμές προέρχονται από το κατάστημα Golden-i (Apple Premium Reseller).

  • MacBook Pro 13.3” Core i5 2.3 GHz – 1259 €
  • MacBook Pro 13.3” Core i7 2.7 GHz – 1609 €
  • MacBook Pro 15.4” Core i7 2.0 GHz (Quad core) – 1939 €
  • MacBook Pro 15.4” Core i7 2.2 GHz (Quad core) – 2339 €
  • MacBook Pro 17” Core i7 2.2 GHz (Quad core) – 2699 €
  • MacBook Pro 17” Core i7 2.8 GHz (500GB @ 7200RPM) – 2884 €

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.