XBLOG logo @2x

Η Apple θα ανακοινώσει τα νέα iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το επόμενο event που θα διοργανώσει στις 10 Σεπτεβρίου, όπου αναμένεται να ανακοινώσει τα φετινά iPhone – το πολυαναμενόμενο iPhone 11 μαζί με τα αδερφάκια του 11 Max και 11 R. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Cupertino, και συγκεκριμένα στο Steve Jobs Theater.

Αν και η πρόσκληση που έστειλε η Apple σε επιλεγμένους δημογράφους δεν λέει τίποτα για νέα κινητά, οι φήμες αναφέρουν ότι η εταιρία θα αποκαλύψει τους διαδόχους των μοντέλων iPhone XS και XS Max, καθώς και του πιο οικονομικού XR. Οι διάδοχοι XS/XS Max αναμένεται να διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα κάμερας με τρεις φακούς, ενώ το επόμενο XS θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη (6.1” αντί για 5.8”).

Apple iPhone 11 Max concept render
Concept εικόνα που δείχνει το νέο design για την τριπλή εικόνα.

Ακόμη, άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι τα νέα iPhone θα διαθέτουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για να φορτίζουν τα AirPods (για όσους έχουν τη νέα θήκη), θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, βελτιωμένο σύστημα Face ID και νέα τεχνολογία για να είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις.

Όσο για τον διάδοχο του iPhone XR, φημολογείται ότι θα βγει σε νέα χρώματα (αυτά που φαίνονται στη πρόσκληση) και δεύτερο φακό στη κάμερα.

Εκτός από τα iPhone, η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει νέα premium Apple Watch κατασκευασμένα από τιτάνιο, και ίσως βγάλει νέα μοντέλα MacBook Pro.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του ιστότοπου της Apple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.