XBLOG logo @2x

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 10.3 για τα iPhone και iPad

Μετά από αρκετές beta εκδόσεις, η Apple τελικά κυκλοφόρησε σήμερα την τελική έκδοση του iOS 10.3 για τα συμβατά iPhone, iPad και iPod touch. Το iOS 10 κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και η Apple γρήγορα κυκλοφόρησε την έκδοση 10.1 τον Οκτώβριο, και δύο μήνες αργότερα την 10.2.

Η τελευταία ενημέρωση διαθέτει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σφαλμάτων. Η σημαντικότερη προσθήκη στη νέα έκδοση είναι η λειτουργία «Find My AirPods» στην εφαρμογή «Find My iPhone» η οποία επιτρέπει την εύρεση των χαμένων AirPods σας.

Η έκδοση iOS 10.3 φέρνει επίσης αλλαγές στα εφέ ανοίγματος και κλεισίματος των εφαρμογών, προσθέτει τον καιρό στην εφαρμογή του χάρτη και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν ένα widget για τα Podcasts στο ειδικό πάνελ των widgets. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό άρθρο εδώ.

Το iOS 10.3 δεν είναι τόσο μεγάλη αναβάθμιση όσο το iOS 10.2 που έφερε νέα emoji και την εφαρμογή TV, όμως κάνει το iOS καλύτερο, ταχύτερο και με λιγότερα προβλήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 9.3 ήταν η τελευταία ενημέρωση του iOS 9, επομένως άμα δεν εμφανιστούν νέα προβλήματα ίσως να μην υπάρχουν περαιτέρω αναβαθμίσεις για το iOS 10. Για να κατεβάσετε την νέα ενημέρωση αρκεί να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και να πάτε στο μενού «Ενημερώσεις Λογισμικού.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.