XBLOG logo @2x

Apple Card: Η επαναστατική πιστωτική κάρτα της Apple είναι γεγονός

Το Apple Pay γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έχοντας χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για 10 δισεκατομμύρια συναλλαγές, και έτσι η Apple προχωράει ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας την Apple Card, τη δική της πιστωτική κάρτα.

Η Apple Card είναι η τελευταία και η μόνη πιστωτική κάρτα που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η κάρτα δεν λήγει ποτέ, είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και δεν αναγράφει πουθενά τον αριθμό της, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας (CVV), την ημερομηνία λήξης (αφού δεν λήγει) και ούτε χρειάζεται υπογραφή. Κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Mastercard και αν χρειαστεί να δείτε τα στοιχεία της θα τα βρείτε στο Apple Wallet.

Apple Card
Το μόνο που αναγράφεται στην Apple Card είναι το όνομα του κατόχου, το οποίο χαράσσεται με λέιζερ όπως και το λογότυπο της εταιρίας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτή την κάρτα αντί για αυτήν που έχετε ήδη; Κάθε φορά που αγοράζετε κάτι η Apple σας επιστρέφει λεφτά: 1% για τις αγορές που γίνονται με τη χρήσης της φυσικής Apple Card, 2% για τις συναλλαγές μέσω του Apple Pay και της ψηφιακής Apple Card και 3% για αγορές στα Apple Store. Τα λεφτά μπαίνουν στο “Daily Cash” και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ό,τι θέλετε — είναι δικά σας.

Η Apple δεν κρατάει προμήθεια και δεν θα σας επιβάλλει πρόστιμα αν αργήσετε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας, όπως κάνουν οι υπόλοιπες τράπεζες.

Μέσω του Apple Wallet μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις συναλλαγές σας, το υπόλοιπο της κάρτας και που ξοδεύετε τα λεφτά σας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή ερώτημα μπορείτε πολύ απλά να στείλετε ένα μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης της Apple και θα σας απαντήσουν άμεσα.

Apple Card (2)

Για να αποκτήσετε την Apple Card κάνετε μια απλή εγγραφή μέσω του Apple Wallet, συμπληρώνετε την αίτησή σας και -αν εγκριθεί- αποκτάτε την δική Apple Κάρτα για να την χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μαγαζί υποστηρίζει το σύστημα mobile πληρωμών Apple Pay.

Τόσο η Apple όσο και η Goldman Sachs, η τράπεζα που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της Κάρτας, υπόσχονται να μην πουλήσουν ποτέ τα δεδομένα των χρηστών. Μάλιστα η Apple δεν γνωρίζει καν τι ψωνίζετε επειδή όλες οι συναλλαγές αποθηκεύονται τοπικά στο κινητό του χρήστη, και όχι στους servers της.

Επίσημο Βίντεο της Apple Card

Η Apple Card θα γίνει διαθέσιμη από το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και μάλλον θα αργήσει πολύ αν κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.