XBLOG logo @2x

Apple: Ετοιμάζει το νέο iPad 2;

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες που κάνουν λόγο για ένα νέο iPad, το iPad 2, έχουν αρχίσει να πυκνώνουν. Η αιτία όλων αυτών των φημών είναι ότι ένα κατάστημα στην Αμερική, το TJ Maxx, πουλάει την πιο φθηνή έκδοση του υπάρχοντος iPad κατά 100 δολάρια φθηνότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα!

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι τον κύριο λόγο στην διαμόρφωση των τιμών τον έχει η ίδια η Apple, οπότε αυτά τα στοιχεία μας οδηγούν στο προηγούμενο συμπέρασμα.

Πώς θα είναι το νέο iPad όμως;

Το νέο iPhone και iPod Touch έφεραν μια μεγάλη αλλαγή στα προϊόντα της Apple, το Facetime.

Το μοντέλο του iPad που υπάρχει τώρα δεν έχει αυτή την δυνατότητα, οπότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το iPad 2 θα έχει μπροστινή κάμερα ώστε να ενσωματώσει την δυνατότητα του Facetime.

Η νέα οθόνη του iPad αναμένεται να έχει την τεχνολογία retina display, η οποία υπάρχει ήδη στο iPhone 4. Αφού η τεχνολογία υπάρχει θα ήταν λάθος από την πλευρά της Apple να μην την χρησιμοποιήσει.

Τέλος, ένας γρηγορότερος επεξεργαστής και μεγαλύτερη μνήμη θεωρούνται δεδομένα, καθώς με την μνήμη που έχει το iPad τώρα, το νέο μοντέλο δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του multitasking.

[via, via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.