XBLOG logo @2x

Apple: Ανακοίνωσε το νέο Mac mini

Την τελευταία έκδοση του Mac mini παρουσίασε η Apple, του πιο αποδοτικού υπολογιστή στον κόσμο, αν λάβουμε υπόψη μας την ενέργεια που καταναλώνει. Το Mac mini διαθέτει ενιαία κατασκευή από αλουμίνιο και ακόμα μικρότερες διαστάσεις….

Με το γρηγορότερο επεξεργαστή γραφικών της αγοράς, το Mac mini είναι ιδανικό για εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά, όπως για παράδειγμα παιχνίδια. Επίσης, διαθέτει έξοδο HDMI για σύνδεση με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και με τη νέα υποδοχή για κάρτα SD είναι πλέον πολύ εύκολο να μεταφερθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Το Mac mini συνοδεύεται δωρεάν από το λειτουργικό σύστημα Mac OS X Snow Leopard και τη σουίτα εφαρμογών iLife που περιλαμβάνει εφαρμογές για διαχείριση φωτογραφιών, δημιουργία ταινιών καθώς και δημιουργία αλλά και εκμάθηση μουσικής.

Επίσης, είναι διαθέσιμη η έκδοση του Mac mini με Μac OS X Snow Leopard Server που καλύπτει τις ανάγκες μίας μικρής εταιρίας με εφαρμογές όπως email, ημερολόγιο, backup, Wiki server, υπηρεσία διαχείρισης αρχείων και πολλές ακόμα.

Το Mac mini πληροί τις απαιτήσεις του Energy Star 5.0 και διαθέτει EPEAT Gold status.

Apple Mac mini

Apple Mac mini

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.