XBLOG logo @2x

Τελικά ο Γκλέτσος βούτηξε στα παγωμένα νερά για να πιάσει το Σταυρό

Είναι γεγονός! Ο Απόστολος Γκλέτσος αψήφισε τελικά τις προειδοποιήσεις του γιατρού του για την υγεία του και βούτηξε στα παγωμένα νερά του Μαλιακού για να πιάσει τον Σταυρό, κατά τον Αγιασμό των Υδάτων που έγινε σήμερα στην Στυλίδα!

Ο δήμαρχος Στυλίδας βούτηξε στα παγωμένα νερά μαζί με περίπου 10 συμπολίτες του, ωστόσο δεν έπιασε πρώτος τον Σταυρό, αν και μικρή σημασία έχει αυτό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα με την καρδιά του, είχε προειδοποιηθεί από τον γιατρό που τον παρακολουθεί ότι στην περίπτωση που βουτήξει στα παγωμένα νερά, ενδέχεται σε ένα ποσοστό 30% η καρδιά του να μην αντέξει.

Όμως ο ίδιος αποφάσισε να βουτήξει και όπως δήλωσε μετά στους δημοσιογράφους για όσο είναι δήμαρχος Στυλίδας θα πέφτει κάθε χρόνο τέτοια μέρα για να πιάσει το Σταυρό.

Δείτε το βίντεο:

Έξυπνη η κίνηση του δημάρχου Στυλίδας πάντως, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο λιμάνι της Στυλίδας ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά και αυτό θα έδωσε μια “ανάσα” στους καταστηματάρχες της περιοχής (καφετέριες, ταβέρνες κλπ)!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.