Απολύσεις στην HOL

Στην απόλυση όλων των εργαζομένων του τηλεφωνικού κέντρου και του τμήματος τεχνικής υποστήριξης προχώρησε σε μια νύχτα η HOL.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), την επόμενη ημέρα η διοίκηση της HOL πρότεινε στους εργαζόμενους να επαναπροσληφθούν από άλλη εταιρία, ιδιοκτησίας της HOL, με τρίμηνες συμβάσεις όμως και με μειωμένους μισθούς.

Ακολουθεί η καταγγελία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής:

«Το ΣΕΤΗΠ καταγγέλλει την εργοδοσία στην HOL η οποία προχώρησε στο ξήλωμα όλου του τηλεφωνικό της κέντρου και της τεχνικης υποστριξης ενω πρότεινε στους εργαζόμενους να επαναπροσληφθούν από άλλη εταιρεία με ορισμένου χρόνου συμβάσεις και μειωμένους μισθούς.

Είναι μια κίνηση που δείχνει πόσο στοχευμένες ήταν οι απολύσεις πρωτοπόρων αγωνιστών συναδέλφων το προηγούμενο διάστημα. Στόχος ήταν να μην υπάρξουν αντιδράσεις όταν θα καρατομούσαν τα εργασιακά δικαιώματα και τους μισθούς των εργαζομένων. Στις 2.30 το πρωί, άδειασαν τις εγκαταστάσεις ακόμα και απ΄τα γραφεία. Έδωσαν μάλιστα στους εργαζόμενους την δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται στην ίδια θέση & αντικείμενο σε άλλη εταιρεία, ιδιοκτησίας της HOL, με 3μηνη σύμβαση και μειωμένο μισθό.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους. Καλούμε τους συναδέλφους στην HOL να μη δεχτούν καμία μείωση του μισθού και των δικαιωμάτων τους, να μην υπογράψουν καμία απόλυση, να αγωνιστούν μαζί με την σωματειακή επιτροπή του ΣΕΤΗΠ έχοντας στο πλευρό τους τους συναδέλφους του κλάδου».

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Χαίρομαι που πριν 2 χρόνια πριν έπαψα να είμαι συνδρομητής τους γιατί ήταν απαράδεκτοι σαν εταιρεία από όλες τις απόψεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που απολύουν κόσμο.Τιμωρείστε την ιδιωτική εταιρεία που δεν προστατεύει τους εργαζόμενούς της!

  2. ούτε απολύσεις, ούτε αποζημιώσεις, ούτε τίποτε. Δεν σε θέλω; Σε 1-2 μήνες λήγει η σύμβασή σου κι άντε γεια..ΑΙΣΧΟΣ!!!και εγώ θα έφευγα απο HOL.σκλαβοπάζαρο το έκαναν

  3. Εντάξει αυτά ΔΕΝ γίνονται.. πραγματικά…
    Ειδικά μέσα στις γιορτές!!!

    Ντροπή και αίσχος!!!
    Αν ήμουν συνδρομητής τους θα ΕΦΕΥΓΑ ΑΝΕΤΑ!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.