XBLOG logo @2x

AOC Q2781PQ: Νέα QHD οθόνη 27″ με premium σχεδιασμό

AOC Q2781PQ

Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC προσθέτει στη σειρά Style μια νέα οθόνη 27″ χωρίς πλαίσιο. Η οθόνη AOC Q2781PQ εντυπωσιάζει, για ακόμη μια φορά, με τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και την ασύμμετρη βάση. Επιπλέον, διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440) καθώς και ένα νέο, 4-πλευρών ‘’χωρίς πλαίσιο’’, AH-IPS panel. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker-FREE, η νέα οθόνη ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματιών χρηστών που δίνουν βάρος στην αισθητική.

AOC Q2781PQ

Λαμπερά χρώματα και μοναδικό σχεδιασμό

Η οθόνη 27” AOC Q2781PQ διαθέτει αναβαθμισμένο σχεδιασμό και ποιότητα εικόνας που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη που εκτιμά την καλή αισθητική. Εκτός από την εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση και την κομψή ασύμμετρη βάση, η οθόνη διαθέτει νέο σχεδιασμό 4-πλευρών “χωρίς πλαίσιο” με 5,7χιλ. μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος, τη δεξιά και την αριστερή πλευρά και πλαίσιο 6,25χιλ. στο κάτω μέρος. Εκτός από εντυπωσιακή, η οθόνη καταφέρνει να εξοικονομεί χώρο στο γραφείο. Πίσω από τη λεπτή σχεδίαση, βρίσκεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας η οποία προσφέρει μια πρώτης τάξεως εμπειρία θέασης. Διαθέτει ένα σύγχρονο AH-IPS panel που επιτρέπει ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο έντονα χρώματα με 100% sRGB συνέπεια και την καλύτερη δυνατή χρωματική ομοιομορφία από όλες τις γωνίες θέασης. Η AOC Q2781PQ προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) και πάνω από 3,6 εκατομμύρια pixels. Οι χρήστες που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφιών θα επωφεληθούν από την ευκρίνεια και τα έντονα οπτικά που εντυπωσιάζουν για τη μεγάλη λεπτομέρεια.

AOC Q2781PQ back

Λειτουργική και εύχρηστη

Σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία Flicker-FREE και οι πολλαπλές θύρες εισόδου video καθιστούν την AOC Q2781PQ σε μια λειτουργική και ελκυστική επιλογή για το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας. Οι χρήστες που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη θα επωφεληθούν από την τεχνολογία Flicker-FREE της AOC, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα μέσω ενός DC (Direct Current) backlight συστήματος για να μειωθεί το δυσάρεστο τρεμόπαιγμα που δημιουργεί, τόσο συχνά, κόπωση στα μάτια. Όσοι επιθυμούν να συνδέσουν την κομψή οθόνη με κονσόλες gaming, Blu-ray players ή φορητές συσκευές όπως laptops, μπορούν να το κάνουν μέσω μιας σειράς σύγχρονων εισόδων, όπως είσοδο DisplayPort, δυο εισόδους HDMI καθώς και D-Sub.

Είτε χρησιμοποιείτε την οθόνη για την επεξεργασία φωτογραφιών, είτε δουλεύετε σε υπολογιστικά φύλλα από το σπίτι ή απλώς θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας στο γραφείο – η AOC Q2781PQ θα συνεπάρει τους οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες ή ακόμη και τους fashionistas.

Η AOC Q2781PQ θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των €349. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.