XBLOG logo @2x

Anton Yelchin: Πέθανε ο 27χρονος “Τσέχωφ” από το Star Trek

Ο Anton Yelchin υποδύεται τον Pavel Chekov στο Star Trek

Ο Anton Yelchin, ο οποίος ήταν γνωστός γιατί έπαιζε τον Τσέχωφ στις νέες ταινίες Star Trek, σκοτώθηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο, λέει η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο κύλησε προς τα πίσω καρφώνοντας τον άτυχο Yelchin στο χτιστό ταχυδρομικό κουτί και τον φράκτη ασφαλείας του. Το ατύχημα έγινε στις 10.00 (ώρα Ελλάδος) την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Ο JJ Abrams, ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων Star Trek ταινιών, απέτισε φόρο τιμής στο Twitter λέγοντας πόσο «λαμπρός» ηθοποιός ήταν. «Ήσουν ευγενικός. Ήσουν πάρα πολύ αστείος, και εξαιρετικά ταλαντούχος. Και δεν ήσουν εδώ για πολύ καιρό. Μας λείπεις,» έγραψε.

Ο Yelchin ξεκίνησε να παίζει από νεαρή ηλικία με ρόλους σε μικρές ταινίες και διάφορες τηλεοπτικές σειρές, πριν γίνει γνωστός παίζοντας σε ταινίες όπως στο θρίλερ «Alpha Dog» και στη κωμωδία «Charlie Bartlett.» Έγινε πασίγνωστος όταν έπαιξε τον Pavel Chekov, ένας ρόλος που έγινε αρχικά γνωστός από τον Walter Koenig στις πρώτες ταινίες του Star Trek. Το Star Trek έγινε “reboot” με δύο ταινίες το 2009 και το 2013 – μάλιστα τον Ιούλιο βγαίνει και η τρίτη ταινία «Star Trek Beyond» – όπου ο Yelchin υποδύεται τον Chekov.

Ο Anton Yelchin, γεννήθηκε στη Ρωσία και ήταν μοναχοπαίδι. Οι γονείς του, δύο επαγγελματίες skaters, μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν αυτός ήταν μωρό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.