XBLOG logo @2x

Ανακοινώθηκε το TCL 20 R 5G από την TCL

Ακολουθώντας το όραμα «5G for All» που παρουσιάστηκε στο MWC 2021, η TCL Communication σήμερα ανακοινώνει επίσημα το TCL 20 R 5G, ένα Android™ smartphone που συνδυάζει την ανώτερη
τεχνολογία οθόνης της TCL με ταχύτητες 5G στην εξαιρετικά προσιτή τιμή των 209€.

5G for All

Καθώς βελτιώνεται η κάλυψη 5G και περισσότερες υπηρεσίες βασίζονται σε γρήγορες
ταχύτητες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας πηγαίνοντας στο 2022, ο στόχος της TCL
για το 5G for All υλοποιείται με το TCL 20 R 5G, καθιστώντας μια επιλογή 5G διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες.

Τα μεγέθη των αρχείων εφαρμογών και ταινιών είναι μεγαλύτερα από ποτέ και ο κόσμος αναμένει μια συνεχιζόμενη παγκόσμια στροφή προς τις βιντεοκλήσεις στο σπίτι ή εν κινήσει. Το TCL 20 R 5G επιτρέπει την ομαλή, υψηλής ευκρίνειας βίντεο-επικοινωνία, καθώς και την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα λήψης τόσο στο SA όσο και στο NSA 5G. Πάνε οι μέρες των παγωμένων προσώπων και της ατελείωτης αναμονής.

Με την ισχύ του MediaTek Dimensity 700, το TCL 20 R 5G είναι η τέλεια ισορροπία απόδοσης και αποτελεσματικότητας, παρέχοντας αρκετή ενέργεια για ομαλό swiping και scrolling όλη την ημέρα. Εξασφαλίζει επίσης μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στα 7nm του chipset του επεξεργαστή, ο οποίος υπόσχεται 28% περισσότερη απόδοση ισχύος από έναν ισοδύναμο επεξεργαστή 8nm.

Καθηλωτική Προβολή

Εκτός από το γρήγορο 5G, το TCL 20 R 5G προσφέρει μια καθηλωτική και ομαλή οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ρυθμό ανίχνευσης αφής 180Hz. Κάθε πάτημα, scroll και swipe στην οθόνη του TCL 20 R 5G είναι γρήγορο και εύκολο, δημιουργώντας μια εξαιρετικά ομαλή οπτική εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης για εξοικονόμησης ενέργειας, όπου ο ρυθμός ανανέωσης 90Hz είναι ενεργοποιημένος σε επιλεγμένα σενάρια.

Η οθόνη V-notch 6,52 ιντσών με αναλογία οθόνης-συσκευής 90% θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits, η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία NXTVISION που παρέχει βελτίωση εικόνας και βίντεο, προστασία από το μπλε φως, λειτουργίες Ανάγνωσης και Προστασίας ματιών. Το TCL 20 R 5G είναι βελτιστοποιημένο για να εξασφαλίσει μέγιστη απόλαυση και ελάχιστη καταπόνηση των ματιών.

Κομψό με πλούσια χαρακτηριστικά

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια ικανοποιητική τριπλή κάμερα 13MP, η οποία καταγράφει αξέχαστες στιγμές με ανταγωνιστική λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Η αυτόματη βελτίωση AI εξασφαλίζει ότι οι σκηνές προσαρμόζονται στις αποχρώσεις, ενώ ο ειδικός φακός βάθους 2MP και ο φακός macro 2MP προσθέτουν ευελιξία από πορτρέτα έως λεπτομερείς κοντινές λήψεις.

Οι φωτογραφίες του TCL 20 R 5G είναι ιδανικές για κοινή χρήση σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε τη στιγμή που το χρειάζεστε με το face unlock και τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής, και ισχύ όλη την ημέρα με την μπαταρία μεγέθους 4500mAh, η οποία παρέχει 10 ώρες βίντεο, 34 ώρες χρόνου ομιλίας και 210 ώρες αναπαραγωγής ήχου.

Το TCL 20 R 5G έχει επίσης πιστοποίηση από την Google™ ως Android Enterprise Recommended συσκευή. Αυτή η επικύρωση δείχνει σε επιχειρήσεις και άτομα ότι το TCL 20 R 5G δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της Google για επιχειρήσεις μέσω τακτικών και έγκαιρων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας Android και εγγυημένων σημαντικών ενημερώσεων.

5G με τους παρόχους

Το TCL 20 R 5G αποτελεί σημαντικό μέρος της πρωτοβουλίας της TCL για «5G for All», που ξεκίνησε στο Mobile World Congress 2021. Είναι πλέον γνωστό ότι η TCL αναπτύσσει μια σειρά συσκευών που προσφέρουν προσιτό 5G σε κάθε τομέα της ζωής των καταναλωτών.

Ακόμα και πριν από το MWC 2021, η TCL υπερασπίστηκε αυτές τις αξίες με ένα 5Gsmartphone κάτω από 400€, το TCL 10 5G τον Ιούνιο του 2020. Με την κυκλοφορίατου TCL 20 5G τον Ιανουάριο του 2021, η τεχνολογία 5G έγινε ακόμη πιο προσιτή και τώρα, μόλις ένα έτος αργότερα, η TCL έχει διευρύνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα 5G, με το νέο TCL 20 R 5G, που κοστίζει μόνο 200€.

Το όραμα «5G for All» της TCL επεκτείνεται πέρα από τις καταναλωτικές συσκευές, καθιστώντας την πρόσβαση στο 5G διαθέσιμη μέσω συνεργασίας με παρόχους, με το λανσάρισμα του νέου εξωτερικού CPE TCL LINKHUB 5G. Σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα σε πιο αγροτικές και προαστιακές περιοχές, θα αλλάξει τη ζωή των χρηστών καθώς το 5G καθιστά εφικτά τα smart homes και τις λύσεις IoT, σε περιοχές με κάποτε κακή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

«Η TCL είναι κάτι παραπάνω από ένας κορυφαίος καινοτόμος smartphone, TV, και wearable. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις σημαντικές τεχνολογίες προσβάσιμες σε περισσότερο κοινό από ποτέ.» δήλωσε ο Stefan Streit, Chief Marketing Officer στην TCL Communication. «Καθώς ο κόσμος αρχίζει να απολαμβάνει το 5G σε περισσότερους τομείς και οι υπηρεσίες αλλάζουν για να αντικατοπτρίζουν αυτή την αυξανόμενη ζήτηση άμεσης συνδεσιμότητας, το TCL 20 R5G αντιπροσωπεύει μια απίστευτη ισορροπία προσιτής τιμής και γρήγορου mobile internet.

Με αυτό, η TCL εξασφαλίζει ένα τηλέφωνο 5G με αξιόπιστα, ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μια τιμή που είναι προσιτή σε όλους.» Το TCL 20 R 5G διατίθεται σε Granite Grey και Lazurite Blue. Θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από 209,90€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.