XBLOG logo @2x

American Horror Story: Πρεμιέρα για τον 6ο κύκλο

Το FOX εγκαινιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον 6ο κύκλο του «American Horror Story»! Μια από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 23:30, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή της στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

Η βραβευμένη με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα σειρά τρόμου, των κορυφαίων παραγωγών Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει στον αέρα του FOX, με τον 6ο κύκλο επεισοδίων, γεμάτο μυστήριο. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, οι παραγωγοί δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, την υπόθεση, την τοποθεσία και τους χαρακτήρες της σειράς. Όλα θα αποκαλυφθούν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα!

Μπορεί το σενάριο να περικλείεται από ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά είναι σίγουρο πως ο νέος κύκλος «American Horror Story» θα μας προσφέρει μερικές από τις πιο δυνατές σκηνές και συναρπαστικές ερμηνείες. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί το all-star cast της σειράς, στο οποίο έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των: Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Denis O’Hare, Cheyanne Jackson, Matt Bomer και Wes Bentley. Βέβαια, εκτός από τους δημιουργούς της σειράς, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν!

Το FOX θα προβάλλει όλα τα νέα επεισόδια του «American Horror Story», κάθε Πέμπτη λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τι μας επιφυλάσσει το νέο κεφάλαια της σειράς!

Δείτε τα επίσημα teasers της σειράς:
vimeo.com/181768663, vimeo.com/181768130, vimeo.com/181767473

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.