Διαγωνισμός με δώρο tablets από την Alcatel Ελλάδος

Από την 1η Ιουλίου με την αγορά κάθε Alcatel POP 4,POP4 PLUS ή POP4 S, προσφέρεται στους Έλληνες χρήστες δώρο μία πτήση μετ’ επιστροφής σε έναν POPular Ευρωπαϊκό προορισμό.

Για να διαδώσει τα νέα, η A Bit of Greece, εταιρία marketing που έχει αναλάβει τα social media & τις Δημόσιες Σχέσεις της Alcatel, ετοίμασε το διασκεδαστικό Facebook παιχνίδι: The POPular travel game.

O χρήστης πρέπει να αντιστοιχήσει την εικόνα με τη σωστή πόλη σε ορισμένο χρόνο και έτσι, να συγκεντρώσει πόντους ώστε να διεκδικήσει ένα μοναδικό Alcatel Tablet, PIXI 3 κάθε εβδομάδα!

Το πιο POPular παιχνίδι του Facebook βρίσκεται στον αέρα από σήμερα και για 6 εβδομάδες και υπόσχεται να ταξιδέψει τους χρήστες σε 9 υπέροχους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Παίξτε τώρα, τσεκάρετε τις γνώσεις σας και ταξιδέψτε κάνοντας κλικ στο παρακάτω λινκ: https://apps.facebook.com/thepopulartravelgame/

Τα νέα τηλέφωνα της σειράς POP 4 κυκλοφορούν στα καταστήματα με είδη κινητής τηλεφωνίας, διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.