XBLOG logo @2x

Alcatel 5V: Με notch, Helio P22, διπλή κάμερα και αναγνώριση προσώπου στα 200$

Η Alcatel παρουσίασε το Alcatel 5V, ένα δυνατό για την εταιρία smartphone καθώς παρέχει σύγχρονο σχεδιασμό και λειτουργίες, με χαρακτηριστηκά που ικανοποιούν τον μέσο χρήστη και όλα αυτά σε μια προσιτή τιμή.

Το Alcatel 5V διαθέτει οθόνη με notch 6.2 ιντσών που καλύπτει το 88% του σώματος της συσκευής, ανάλυσης 720×1500 pixels. Η αναλογία της είναι 19:9 και διαθέτει γυαλί 2.5D Dragontrail glass που προσφέρει μια ενισχυμένη προστασία στις πτώσεις. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22 χρονισμένο στα 2GHz, μνήμη RAM 3GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Η κύρια κάμερα του είναι διπλή με φακούς στα 12MP και 2MP, ενώ η εμπρόσθια στα 8MP, εξοπλισμένη με διάφορες λειτουργίες για βελτίωση των selfie φωτογραφιών αλλά και με αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής (μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα) πέρα τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στη πλάτη της. Η μπαταρία δίνει μεγάλη αυτονομία στο smartphone αφού είναι χωρητικότητας 4000mAh.

Το Alcatel 5V τρέχει το Android 8.1 Oreo και η κυκλοφορία του αναμένεται σε επιλεγμένες αγορές στα τέλη Ιουλίου με τιμή 200 δολάρια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.