XBLOG logo @2x

Akanthus Summer: Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει!

Το «Ακάνθους», ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά στέκια, σηματοδοτεί για έβδομη συνεχή χρονιά την έναρξη της θερινής περιόδου, στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας! Από την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 [Facebook Event], το «Akanthus Summer» υπόσχεται  γεύση, θάλασσα και… πολύ διασκέδαση!

Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

Oι Πέμπτες συνεχίζουν σε… mainstream ρυθμούς με το πάρτι «Light Thursday΄s» που κάθε εβδομάδα θα απογειώνει τη διασκέδαση στο κόκκινο!

Κάθε Κυριακή βράδυ συνεχίζεται και φέτος το ίδιο πάρτι με ελληνική μουσική, ένα πάρτι το οποίο έχει γίνει talk of the town, αφού συγκεντρώνει  όλους τους παλιούς και νέους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να αποδέχονται και να τιμούν με την παρουσία τους το πιο in location της παραλιακής.

Το καλοκαιρινό «Ακάνθους» είναι ανοιχτό από την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, είτε για φαγητό στο εστιατόριο με μία πολύ ποιοτική κουζίνα -κυρίως μεσογειακή- δια χειρός του σεφ  Στράτου Λιάπη, είτε για ποτό στο club σε καναπέδες ποτού ή απλά σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο χώρο.

Akanthus Summer
– Ημέρες λειτουργίας:  Δευτέρα με Κυριακή
– Τιμή φιάλης: 105 ευρώ | Τιμή ποτού: 10 ευρώ
– Παραλία Αστέρας Γλυφάδας | Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9680800
– Online: Facebook Fan Page | Επίσημο site: www.akanthus.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.