XBLOG logo @2x

Έχεις Samsung smartphone; Αγόρασε εφαρμογές χωρίς πιστωτική με χρέωση στο λογαριασμό του κινητού σου

Τώρα το Samsung Apps προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους Samsung Smartphone να αγοράσουν εφαρμογές με χρέωση του μηνιαίου λογαριασμού τους.

Οι κάτοχοι smartphone που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για τις αγορές τους, μπορούν πλέον να χρεώσουν τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού τους τηλεφώνου με το κόστος της εκάστοτε εφαρμογής.

Η διαδικασία απόκτησης μίας εφαρμογής από το Samsung Apps γίνεται πιο απλή από ποτέ, καθώς δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Samsung smartphone μπορούν να κατεβάσουν όλες τις επί πληρωμή εφαρμογές που κοστίζουν 1,23 ευρώ από το Samsung Apps, επιλέγοντας το πλήκτρο «Αγορά».

Στη συνέχεια, μέσα από την «Μέθοδο Πληρωμής», μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε «Λογαριασμός Τηλεφώνου» και «Πιστωτική κάρτα».

Αν ο συνδρομητής επιλέξει τον πρώτο τρόπο πληρωμής, ένα παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί που θα τον ενημερώνει ότι το ποσό της εφαρμογής θα χρεωθεί στο λογαριασμό του, ζητώντας την έγκριση του  για την ολοκλήρωση της συναλλαγή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.