XBLOG logo @2x

ADSL στο εξοχικό με conn-x

Τη δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης conn-x και στο εξοχικό, μόνο για όσο χρονικό διάστημα διαμένουν σε αυτό, προσφέρει τώρα ο ΟΤΕ στους πελάτες του. Συγκεκριμένα, σε όσους διαθέτουν ή αποκτήσουν το πρόγραμμα “Κατεξοχήν” – μπορούν δηλαδή να μιλούν σταθερά και από το εξοχικό τους σπίτι πληρώνοντας μόνο για το διάστημα που το επισκέπτονται – ο ΟΤΕ προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα για πρόσβαση στο internet με conn-x 2 Mbps, πληρώνοντας μόνο για τις ίδιες περιόδους που λειτουργεί η τηλεφωνική σύνδεση.

Το χρονικό διάστημα παροχής του conn-x σε “Κατεξοχήν”, συμπίπτει με αυτό του  προγράμματος “Κατεξοχήν”, αφορά δηλαδή συνολικά 6 μήνες και συγκεκριμένα:

  • 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
  • 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου – 15 Ιανουαρίου)
  • 1 μήνα το Πάσχα (15 ημέρες πριν και 15 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα)

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα “Κατεξοχήν & Σαββατοκύριακα”, εκτός  των παραπάνω 6 μηνών, το conn-x παρέχεται και όλα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του έτους (από το μεσημέρι της Παρασκευής).

Η τιμή του conn-x σε “Κατεξοχήν” διαμορφώνεται στα € 8,25/μήνα. Αντίστοιχα, το conn-x σε “Κατεξοχήν & Σαββατοκύριακα” παρέχεται με μόνο €2,31/μήνα επιπλέον (οι τιμές αφορούν σε 12μηνη βάση ανεξάρτητα από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης).

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν από 5/8/09 καλώντας δωρεάν το 134 ή με μία επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ ή μέσω του oteshop.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.