XBLOG logo @2x

Το Call of Duty: WWII ανακοινώθηκε επίσημα και φαίνεται άκρως ρεαλιστικό

Η Activision αποκάλυψε σήμερα το Call of Duty: WWII και δημοσίευσε το πολλά-υποσχόμενο trailer του με πραγματικές σκηνές από το παιχνίδι που εντυπωσιάζουν. Το trailer μας δείχνει πως έζησαν οι στρατιώτες τις μάχες κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με πρωταγωνιστές τους στρατιώτες της 1ης Μεραρχίας Πεζικού που μάχονται για την ελευθερία.

Η Activision έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην ιστορία (campaign) του παιχνιδιού, αφού υπάρχουν ποικίλοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης της αρχηγού της Γαλλικής αντίστασης, και παρουσιάζει στους παίχτες πολλά ιστορικά προσωπικά και ηγέτες. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ευρώπη και καταλήγει στη Γερμανία. Επίσης, η εταιρία ερεύνησε τα όπλα και τα περιβάλλοντα δοκιμάζοντάς και επισκέπτοντας τις τοποθεσίες όπου έλαβαν χώρα σημαντικές μάχες. Υποτίθεται ότι είναι ιστορικά έγκυρο αλλά θα έχει κάποιες ανακρίβειες.

Οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν την ιστορία μαζί με άλλους φίλους τους, και θα υπάρχει επίσης ένας κοινωνικός χώρος όπου οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους (όπως στο Destiny). Φυσικά, θα υπάρχει και multiplayer mode (θα αποκαλυφθεί στην E3 2017), και μάλιστα μια beta έκδοσή του θα κυκλοφορήσει πριν το παιχνίδι.

Το Call of Duty: WWII θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου αλλά η εταιρία δέχεται από τώρα προ-παραγγελίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.