XBLOG logo @2x

Acer M900: Επιτέλους ένα κινητό με Windows Mobile που τα κάνει όλα

Τον τελευταίο καιρό σας παρουσιάσαμε πάρα πολλές συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κυρίως λόγω του Mobile World Congress που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη. Τόσο η Nokia, η LG, η Samsung κι άλλες εταιρείες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για εντυπωσιάσουν με τα νέα ξεχωριστά τους μοντέλα.

Πολλές συσκευές  μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, τόσο με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, όσο και με την εξωτερική τους εμφάνιση. Μία εταιρεία όμως με εξέπληξε θετικότατα παρουσιάζοντας μια άρτια συσκευή που αντίστοιχη της δεν εμφάνισε καμία εταιρεία που βρίσκεται χρόνια στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Η εταιρεία αυτή είναι η Acer, η οποία θέλησε να δείξει τα δόντια της από την πρώτη στιγμή, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση από τους ανταγωνιστές.

Το κινητό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ναυαρχίδα της εταιρείας, το Acer M900. Μία εκπληκτική συσκευή με Windows Mobile, η οποία ενώ στην ουσία δεν μας προσφέρει τίποτα καινούριο, ωστόσο ενσωματώνει όλες εκείνες τις λειτουργίες που έχουμε δει κατά καιρούς σε άλλα κινητά, σε μία μοναδική συσκευή.

Με οθόνη 3,8″ WVGA ανάλυσης και QWERTY πληκτρολόγιο, νομίζω ότι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το Μ900 έρχεται εφοδιασμένο με Windows Mobile 6.1, ελπίζω πως στο μέλλον θα δέχεται και αναβάθμιση με τα καινούρια Windows 6.5. Επιτέλους βλέπουμε μία Windows συσκευή που ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixels με λειτουργία autofocus και flash, για να μπορείτε να φωτογραφήσετε άνετα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του M900 όμως δεν τελειώνουν εδώ. Δέκτης GPS, Wi-Fi, υποστήριξη HSDPA, FM ραδιόφωνο, καθώς και επεκτάσιμη μνήμη είναι μερικά ακόμα από αυτά που αξίζει να αναφέρουμε. Ακόμα και με fingerprint φρόντισε να το εφοδιάσει η Acer προκειμένου να βελτιώσει την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Τέλος, μιας και δεν το αναφέραμε στην αρχή, ο επεξεργαστής που θα φοράει το Acer M900 είναι ένας Samsung S3C 6410, χρονισμένος στα 533 MHz, ενώ θα συνοδεύεται και από 128 MB RAM.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.