XBLOG logo @2x

Acer Liquid Zest Plus: Το νέο προσιτό phablet με 5000mAh μπαταρία

Acer Liquid Zest Plus

Η Acer σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε το Acer Liquid Zest Plus, ένα νέο μεσαίας κατηγορίας smartphone με μεγάλη οθόνη και μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5,000 mAh. Σίγουρα δεν είναι το πρώτο κινητό με τόσα πολλά μιλιαμπερώρια, ωστόσο είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό να έχουμε μια τέτοια επιλογή σε κινητά με κόστος κάτω από τα €250.

Το Acer Liquid Zest Plus ενσωματώνει μια HD οθόνη 5,5-ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 pixels, MediaTek MT6735 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz, 2 GB μνήμη RAM, 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 4G LTE συνδεσιμότητα και το Android 6.0 Marshmallow για λειτουργικό σύστημα. Επίσης διαθέτει τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Η κύρια κάμερα στο νέο Liquid διαθέτει ανάλυση 13-megapixels, σύστημα εστίασης tri-focus (ένας συνδιασμός των τεχνολογιών Laser AutoFocus, PDAF και Contract Detection) και LED flash, ενώ η εμπρόσθια έχει ανάλυση 5-megapixels για καθαρές selfies.

Η γνωστή εταιρία δεν αποκάλυψε που και πότε θα κυκλοφορήσει το Acer Liquid Zest Plus, όμως έκανε γνωστό ότι θα κοστίζει $250 (περίπου €220). Στην ίδια τιμή θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο tablet Acer Iconia Tab 10 (A3-A40) το οποίο διαθέτει μεγάλη οθόνη και εμπρόσθια ηχεία για προβολή ταινιών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.