XBLOG logo @2x

Το Acer Chromebook 15 είναι ένα οικονομικό MacBook Air με Chrome OS

Η Apple έχει παύσει να δείχνει αγάπη στο MacBook Air, όμως αυτό δεν έχει σταματήσει τις εταιρίες από να το αντιγράφουν. Το τελευταίο παράδειγμα είναι το Acer Chromebook 15.

Εμφανισιακά, το νέο Chromebook της Acer θυμίζει το λεπτό ultrabook της Apple, με το λεπτό του αλουμινένιο σώμα και το μινιμαλιστικό design. Δυστυχώς οι ομοιότητες με το γνωστό laptop των Αμερικάνων σταματούν εκεί, αφού το Acer Chromebook 15 είναι ένα οικονομικό laptop με το λειτουργικό σύστημα της Google, το Chrome OS.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Acer Chromebook 15, ενσωματώνει 15.6-ιντσών full HD οθόνη (με επιλογή για πάνελ αφής), διπύρηνο Intel Celeron ή τετραπύρηνο Pentium επεξεργαστή, 4 / 8 GB RAM, 32 / 64 GB eMMC (SSD) επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία με αυτονομία 12 ωρών.

Acer Chromebook 15 rear

Επιπλέον, το νέο Chromebook εξοπλίζεται με HD webcam με φακό 88°, πλήρες πληκτρολόγιο με μεγάλο touchpad, δύο ηχεία δίπλα στο πληκτρολόγιο, WiFi και Bluetooth 4.2. Για συνδεσιμότητα διαθέτει δύο θύρες USB-C, δύο USB 3.0, έξοδο HDMI και έξοδο ακουστικών. Το σώμα του έχει διαστάσεις 378 x 256 x 18.9mm και ζυγίζει 1.72kg.

Το Acer Chromebook 15 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο (και) στην Ευρώπη με κόστος για τη βασική έκδοση €499.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.