Νέο Acer Chromebook 11: Ένα προσιτό netbook για δημιουργικότητα και διασκέδαση

Η Acer παρουσιάζει τη νέα σειρά Chromebook 11 που προσφέρει υψηλή καθημερινή απόδοση και 10 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας.

Το Acer Chromebook 11 (CB311-8HT/ CB311-8H) έρχεται με δύο επιλογές οθόνης προσφέροντας είτε μία οθόνη αφής 11,6 ιντσών IPS (CB311-8HT) είτε απλή (CB311-8H) με ανάλυση 1366×768 για την απεικόνιση ευανάγνωστου κειμένου και ζωντανών φωτογραφιών ή βίντεο. Χάρη στο νέο αθόρυβο σύστημα fanless και στις 10 ώρες1 αυτονομίας της μπαταρίας του, είναι ιδανικό για ολοήμερη χρήση, ενώ ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του διευκολύνει την μεταφορά του. Επιπλέον, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο οικοσύστημα της Google συμπεριλαμβανομένων των Google Drive, Gmail και μία ποικιλία από χρήσιμες εφαρμογές και extension του Chrome. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν διάφορες εφαρμογές και tabs την ίδια στιγμή στο Acer Chromebook 11, καθώς με το τελευταίο μοντέλο του επεξεργαστή Intel® Celeron® επιτυγχάνεται υψηλή απόδοση. Το Acer Chromebook 11 διαθέτει 2 GB ή 4 GB μνήμης και αποθηκευτικό μέσο 16 GB ή 32GB eMMC. Το νέο μοντέλο της Acer περιλαμβάνει επίσης δύο θύρες USB 3.1 Type-C Gen 1, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση της συσκευής καθώς και άλλων προϊόντων, τη γρήγορη μετάδοση δεδομένων και τη σύνδεση σε οθόνη HD. Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να αξιοποιήσουν το MicroSD card reader για την πρόσβαση και τη μετάδοση δεδομένων.

«Το νέο Acer Chromebook 11 συνεχίζει την παράδοση της Acer για υψηλές αποδόσεις με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Chrome OS σε μία εξαιρετική τιμή» δήλωσε ο James Lin, General Manager, Commercial & Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. «Τα Chromebooks είναι ευρέως γνωστά ως ένας γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος για εργασία και ψυχαγωγία τόσο online όσο και offline.»

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα διάφορα μοντέλα της σειράς Chromebook 11 της Acer θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από τα 319 €. Οι ακριβείς προδιαγραφές, τιμές και διαθεσιμότητα θα ποικίλουν ανά περιοχή.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.