XBLOG logo @2x

Acer Aspire S24: Το εντυπωσιακό AiO θα ανταγωνιστεί το iMac

Η Acer επεκτείνει τη σειρά Aspire με τη προσθήκη του All-in-One υπολογιστή που αποκαλεί Acer Aspire S24. Η ανακοίνωσή του έγινε στην έκθεση IFA 2017, και σε αντίθεση με το υπέρτατο gaming PC που ανακοίνωσε στο ίδιο μέρος, το S24 προορίζεται για απλούς καταναλωτές.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του Acer Aspire S24 είναι η οθόνη του. Με πάχος μόλις 5,97 χιλιοστά, ελάχιστα περιθώρια στο μπροστινό μέρος (2,7 χιλιοστών), και με φινίρισμα με μαύρο και ματ χρυσό χρώμα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και κλέβει τα φώτα.

Το Acer Aspire S24 διαθέτει 23,8-ιντσών full HD οθόνη με γωνία θέασης 178°, Intel Core επεξεργαστή 8ης γενιάς με προαιρετική μνήμη Intel Optane, και 256 GB SSD & 2 TB HDD δίσκο. Για συνδεσιμότητα υπάρχει υποστήριξη για Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO), ενώ για ήχο έχουμε υπογούφερ 2.1 καναλιών με υποστήριξη για τις τεχνολογίες Dolby Audio Premium και Acer TrueHarmony.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η βάση του υπολογιστή λειτουργεί και σαν βάση ασύρματης φόρτισης για τα smartphones που υποστηρίζουν το πρότυπο Qi, και υπάρχουν οι τεχνολογίες Acer ExaColor, BluelightShield και Flickerless για την οθόνη έτσι ώστε να παράγει καλύτερα χρώματα και να μην κουράζονται τα μάτια του χρήστη.

Το Aspire S24 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο με τιμή από €999.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.