XBLOG logo @2x

Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο Moto E3

Η Lenovo παρουσίασε το τρίτης γενιάς οικονομικό smartphone Moto E3. Φέτος, η κινέζικη εταιρία αποφάσισε να αποσύρει το όνομα “Motorola” από οποιαδήποτε συσκευή που ανήκει πλέον σε αυτήν και κάπως έτσι, μετά την παρουσίαση της ναυαρχίδας Lenovo Moto Z Droid, έχουμε τον διάδοχο της οικονομικής σειράς της παλαιάς Motorola, που φέτος ονομάζεται απλώς Moto E3.

Το νέο smartphone ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα μοντέλα, δηλαδή 5 ίντσες ανάλυσης 1280 x 720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snadpragon 410 στα 64-bit, 2GB μνήμη RAM, Adreno 306 επεξεργαστή γραφικών και 8GB/16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Οι κάμερες είναι επίσης βελτιωμένες, με την κύρια να τραβάει 8MP και την εμπρόσθια 5MP, η μπαταρία του στα 2800mAh είναι ικανοποιητική και θα τρέχει φυσικά το Android 6.0 Marshmallow. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, η αδιάβροχη επικάλυψη.

Το Moto E3 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αρχικά στην Αγγλία με τιμή £99.99, και αναμένεται σίγουρα σε όλη την Ευρώπη με τιμή περίπου €100.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.