XBLOG logo @2x

LG G5: Το teardown αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Τα τελευταία χρόνια η LG φτιάχνει ναυαρχίδες που επισκευάζονται εύκολα, και το LG G5 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά με τον αρθρωτό σχεδιασμό που διαθέτει.

Η ομάδα iFixit απέκτησε το LG G5 λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του για να μάθει τι βρίσκεται στο εσωτερικό του κινητού και πόσο εύκολο είναι να το ανοίξει κάποιος σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Το iFixit απέδειξε ότι το άνοιγμα του G5 είναι πανεύκολο, αφού ο χρήστης πρέπει απλά να αφαιρέσει τη μπαταρία, να ξεβιδώσει δύο βίδες και με ένα εργαλείο να ξεκουμπώσει την οθόνη-μητρική από το πίσω κάλυμμα. Δεν υπάρχει ούτε κόλλα, ούτε ειδικές βίδες, ούτε κάτι κολλημένο για να δυσκολέψει το άνοιγμα του κινητού.

LG G5 battery iFixit

Η ομάδα αναφέρει μόνο δύο αρνητικά: δεν είναι εύκολη η επισκευή των αφαιρούμενων modules-slots του G5 και το γυαλί της οθόνης είναι καλυμμένο με την οθόνη, οπότε ανεβαίνει το κόστος επισκευής άμα κάτι από τα δύο σπάσει. Γενικά το κινητό έλαβε βαθμό 8 στα 10 (10 σημαίνει ότι επισκευάζεται πανεύκολα) και τα καλύτερα λόγια από την ομάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.