XBLOG logo @2x

Νέο iPad, Δες όλα τα ελληνικά Unboxing Videos

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, η μέρα που το νέο iPad ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει τεχνολογικό site που να μην έχει σήμερα θέμα για το νέο iPad και είναι λογικό αφού πρόκειται για το θέμα που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, όσον αφορά τις ειδήσεις που έχουν να κάνουν με νέες τεχνολογίες πάντα, έτσι;

Σε αυτό το post μπορείτε να δείτε τα ελληνικά unboxing videos του νέου iPad που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής.

Ελληνικά unboxing videos έχω δει μέχρι τώρα στο Pestaola.gr, το Digital Life και το Goodbyte.gr και αυτά τα βίντεο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα θα έχω και εγώ στη διάθεσή μου το νέο iPad, οπότε θα δείτε ακόμα ένα unboxing και φυσικά κάποια επιπλέον posts με τις εντυπώσεις και τα σχόλιά μου από τη χρήση του νέου iPad, μαζί με hands on video εννοείται.

Δείτε τα ελληνικά unboxing videos του νέου iPad!

Pestaola.gr

Ο titanas aka Στέφανος Κωφόπουλος αγόρασε το νέο iPad στην έκδοση των 16GB Wi-Fi only σε λευκό χρώμα. Δείτε το unboxing video που ετοίμασε και ανέβασε στο pestaola.

Digital Life

Το συγκεκριμένο unboxing video δεν έγινε σε ελληνικό έδαφος, αφού ο Άγγελος Σφακιανάκης από το digitallife.gr ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου και αγόρασε το νέο iPad στις 15 Μαρτίου. Ο Άγγελος προτίμησε το νέο iPad στην έκδοση των 16GB Wi-Fi only σε μαύρο χρώμα, το οποίο κληρώθηκε πριν από μερικές μέρες και κατέληξε σε έναν τυχερό αναγνώστη του “Digital Life”.

Δείτε το unboxing video που ετοίμασε για το “Digital Life”.

Goodbyte.gr

Ο “vic” από το goodbyte.gr έσπευσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο κατάστημα Πλαίσιο στο Σύνταγμα για να αγοράσει το νέο iPad. Ωστόσο επειδή εκεί δεν βρήκε το iPad στην έκδοση που ήθελε, 16GB Wi-Fi only, σε λευκό χρώμα, κατευθύνθηκε στο κατάστημα iStorm στο Κολωνάκι, απ΄όπου τελικά αγόρασε το νέο iPad.

Δείτε το unboxing video που ετοίμασε, στο οποίο κάνει και μία σύντομη σύγκριση με το iPad 2.

Δες με ένα κλικ εδώ όλα τα post για το νέο iPad στο xblog.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.