XBLOG logo @2x

Startegy: Νέο event για startups και νέες ιδέες

Το Startegy είναι ένα νέο event για νέους ανθρώπους. Σκοπός του είναι να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, τις φρέσκιες ιδέες, αλλά και τη φραγή του ίδιου μας του εαυτού. Σε ένα casual περιβάλλον με πολύ δημιουργικό παιχνίδι, μπορεί να παραχθεί συνεργασία και να δουλέψουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν ως ομάδα.

Το Startegy δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά ο τρόπος για να ελευθερωθεί η φαντασία, να ξεδιπλωθεί όποιο ταλέντο, να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες, να δημιουργηθούν συνεργασίες και γιατί όχι φιλίες.

Άσχετα με την επαγγελματική δραστηριότητα των συμμετεχόντων, όλοι μπορούν να πλησιάσουν με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο την επιχειρηματικότητα και την δικτύωση μέσω του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Startegy αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Έδρα των Startegists είναι η Ελλάδα σε μια εποχή που οι καθημερινοί άνθρωποι νιώθουν ολοένα και πιο αποπροσανατολισμένοι και ανασφαλείς για το μέλλον. Έτσι αποφασίσαμε να δράσουμε. Οι περισσότερες νέες ιδέες προάγονται μέσω start-up events και πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλές. Στη διάρκεια μιας τέτοιας εποχής είναι η καλύτερη στιγμή να συντονιστούμε και να αναπτύξουμε δεξιότητες που μπορεί να μην είχαμε το θάρρος να μοιραστούμε παλαιότερα. Στη συνάντηση των νέων ιδεών και τολμηρών ανθρώπων ακουμπάμε την ελπίδα μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον».

Την ομάδα των Startegy αποτελούν οι: Αγλαΐα Ντίλη, Αλίς Κοροβέση, Βίκη Κολοβού, Γιάννης Παγώνης, Δέσποινα Τσαλαβούτη, Εύα Τοπαλίδου, Σταύρος Μεσσήνης.

Το πρώτο Startegist event έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 και θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο Microsoft Innovation Center, που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Μαβίλη (Βασιλίσσης Σοφίας 103).

Επίσημο site: www.startegy.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.