XBLOG logo @2x

Cosmote Internet On The Go με ταχύτητες έως 21,6 Mbps

Από την Τρίτη 14 Ιουλίου η Cosmote διαθέτει και εμπορικά τις αναβαθμισμένες ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21,6 Mbps (downlink) και ταχύτητες αποστολής έως 5,8 Mbps (uplink) μέσω των προγραμμάτων “Cosmote Internet On The Go”. Οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA+ (High Speed Packet Access) χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, το νέο USB Stick ZTE  MF662, το οποίο είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας.

Η Cosmote είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αναβάθμισε το δίκτυό της σε ευρυζωνικές ταχύτητες δεδομένων με την τεχνολογία HSPA+, ενώ διαθέτει το ευρυζωνικό της δίκτυο σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζοντας την σταδιακή ανάπτυξή του και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει την αναβάθμιση σταθμών βάσης επιλεγμένων περιοχών της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, με δυνατότητες ταχυτήτων έως 14,4 Mbps στο downlink, βελτιώνοντας περαιτέρω κινητό ευρυζωνικό της δίκτυο.

Οι χρεώσεις των νέων προγραμμάτων

Cosmote Internet On The Go

Τα «ψιλά γράμματα»

  1. Ο μηνιαίος δωρεάν όγκος χρήσης δεν περιλαμβάνει την πρόσβαση στις υπηρεσίες WAP Advanced ή i-mode.
  2. Ο μηνιαίος δωρεάν όγκος χρήσης δεν αφορά στη χρήση δεδομένων κατά την περιαγωγή σε δίκτυα του εξωτερικού.
  3. Οι χρεώσεις πέραν των δωρεάν ΜΒ ανά μήνα γίνονται ανά KB με ελάχιστη χρέωση 1 ΚΒ ανά σύνδεση. 1€/MB=0,00097656€/ΚΒ, 0.5€/ΜΒ=0,00048828€/ΚΒ, 0.1€/ΜΒ=0,00009765€/ΚΒ, 0.02€/ΜΒ=0,00001953€/ΚΒ. 1MB = 1024ΚΒ και 1GB = 1024ΜΒ.
  4. Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της Cosmote και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 30 GB ανά σύνδεση. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής υπερβεί το ανωτέρω όριο, η εταιρία δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά ή και να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της.
  5. Με κάθε νέα σύνδεση στο Cosmote Internet On The Go 10 GB+Laptop προσφέρεται δωρεάν ένα laptop και μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων τύπου USB. Διατίθεται με σύμβαση διάρκειας 24 μηνών και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όλες οι ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.