XBLOG logo @2x

Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR έρχεται σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Κυριακή 9/2 στις 03.00.

Τα σημαντικότερα βραβεία του κινηματογράφου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς η τελετή, θα μεταδοθεί ζωντανά, τόσο από το COSMOTE CINEMA OSCARS, όσο και από το COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Ταυτόχρονα, στο COSMOTE CINEMA 1HD οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την πρωτότυπη μετάδοση. Η βραδιά των OSCAR θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 10/2 στο COSMOTE CINEMA OSCARS (19.30).

Πριν από την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «OSCARS’ NIGHT» αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Επώνυμοι καλεσμένοι θα έρθουν στο στούντιο της COSMOTE TV, για να σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις μαζί με τον Λουκά Κατσίκα, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 23.00 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE CINEMA OSCARS, και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV, στο YouTube.

OSCARS 2020

Η COSMOTE TV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και ένα από τα 18 παγκοσμίως που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει από τις 23.00 και μέχρι λίγο πριν από την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί θα γίνει μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, κατά τη διάρκεια της εκπομπής OSCARS’ NIGHT.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.