Ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες από τo PlayStation στην 82η ΔΕΘ

Η 82η ΔΕΘ αναμένεται συναρπαστικότερη από κάθε άλλη χρονιά με το PlayStation να υπόσχεται ασυναγώνιστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, που θα κάνουν αίσθηση! Στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ από τις 9 έως 17 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη gaming πλατφόρμα θα δώσει δυναμικό «παρών» στο eGaming 2017, για να σου προσφέρει ακόμα μία φορά τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες και να σε μυήσει στην πραγματική έννοια του gaming. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολυαναμενόμενους αλλά και κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, αποκλειστικότητες για το PlayStation 4, το PlayStation 4 Pro, αλλά και για το PlayStation VR.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το άκρως αναμενόμενο Gran Turismo Sport, τον απόλυτο προσομοιωτή οδήγησης, νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του. Πάρε θέση στα συναρπαστικά GT Sport racing pods και άσε την αδρεναλίνη να χτυπήσει «κόκκινο», πίσω από το τιμόνι κορυφαίων racing supercars. To GT Sport αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro και πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Sony PlayStation 4 VR @TechFest Golden Hall 2

Ακόμα, απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το FPS game Farpoint, έναν αποκλειστικό τίτλο για το PlayStation VR. Αναζήτησε τον δρόμο της επιστροφής μέσα από ένα περιπετειώδες φουτουριστικό ταξίδι επιβίωσης σε ένα εχθρικό και εξωγήινο περιβάλλον. Απογείωσε την εμπειρία σου με την ακρίβεια του PS VR Aim Controller, το συναρπαστικό χειριστήριο με ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και εργονομικό σχεδιασμό.

Νομίζεις ότι αυτό ήταν όλο; Λάθος κάνεις, καθώς δε γίνεται να απουσιάζει ο άρτι αφιχθείς κορυφαίος τίτλος «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, της πολυβραβευμένης σειράς, ο οποίος είναι πλήρως εξελληνισμένος. Ακολούθησε την παλιά γνώριμη Cloe Frazer, που συνεργάζεται με την ψυχρή μισθοφόρο Nadine Ross σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε μυστηριώδη τοπία της Ινδίας.

Sony Playstation VR (2)

Τέλος, μη χάσεις το απολαυστικό Knack 2, και τον διασκεδαστικό και με τεράστια ποικιλία κόσμο του με μάχες και γρίφους, ανακαλύπτοντας το μεγαλείο του μικρότερου ήρωα στον κόσμο. Χρησιμοποίησε πάνω από 20 διαφορετικές κινήσεις, για να σώσεις τον μαγικό κόσμο του Knack.

Το PlayStation® σε περιμένει στο eGaming event στη ΔΕΘ κι σου υπόσχεται ότι ο συναρπαστικός κόσμος του θα σε κάνει να θες να μείνεις εκεί για πάντα…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.