XBLOG logo @2x

8ο Girl Geek Dinner: All about the Internet

Guest Post από την Μαριλού Τζεμπελίκου (μέλος της οργανωτικής ομάδας των Girl Geek Dinners)

Με δυνατά ονόματα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Girl Geek Dinner (λέγε με και GGD) αποχαιρετά τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στο Electra Palace Hotel, αυτή τη φορά. Ειδικά για τα GGD έρχεται στην Ελλάδα η Ελένη Μιλτσακάκη (Phd στη γλωσσολογία υπολογιστών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια), η οποία θα κάνει μια πρωτοποριακή παρουσίαση σχετικά με το μέλλον των μηχανών αναζήτησης με τίτλο “Search in Web2.0 and beyond”.

Στο 8ο GGD, θα μιλήσει και η Δρ Έλλη Παγουρτζή, πρόεδρος του ΔΣ του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, σχετικά με την πρόσφατη έρευνα αναφορικά με την εξέλιξη του Internet στην Ελλάδα, ενώ θα καταθέσει και την δική της προσωπική άποψη για τη στάση των Ελληνίδων απέναντι στις νέες τεχνολογίες και την επιχειρηματικότητα.

Το… γευστικό διάλειμμα αυτού του GGD ακούει στο όνομα tastefull.wordpress.com, το οποίο θα παρουσιάσει η Βίκη Κουμάντου, ενώ στο τέλος, δηλαδή στο 10λεπτο όπου παρουσιάζονται απλές, έξυπνες και δωρεάν εφαρμογές, η Βίκη Κολοβού και η Alice Κοροβέση θα δείξουν πώς μπορεί κάποιος να φτιάξει εύκολα βίντεο με το Animoto, σαν το βίντεο που βλέπετε παραπάνω.

Κατά τα άλλα, σας θυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, η προσέλευση ξεκινάει στις 18.00, μετά τις ομιλίες αρχίζει το διασκεδαστικό κομμάτι καθώς ακολουθεί ποτό, μπουφές και το networking και, φυσικά, το GGD είναι ανοιχτό και για τους άντρες, αν και προτιμούμε να συνοδεύονται από μια γυναίκα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο ggd.gr ή στο Facebook Group, ενώ αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες από παλαιότερα events, ξεφυλλίστε το… άλμπουμ μας στο Flickr. Είστε twitter-άδες; Αν ναι, τότε ακολουθήστε μας στο twitter.com/girlgeekdinners.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.