XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] 7 Χρόνια XBLOG.gr! Κερδίστε το Sony Xperia P, προσφορά της Sony Mobile!

Πέρασαν κιόλας επτά (7) χρόνια από το πρώτο post που ανέβηκε στο xblog.gr το καλοκαίρι του 2005!

Έτσι, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, θα σας… ταράξουμε στους διαγωνισμούς!

Πολύτιμος σύμμαχός μας φέτος η Sony Mobile Ελλάδας, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ιούνιος είναι “Μήνας Sony” στο xblog.gr και κάθε εβδομάδα θα κληρώνουμε και ένα Sony Xperia smartphone!

Το πρώτο που κληρώνουμε λοιπόν είναι το Sony Xperia P!

UPDATE (12/6/2012): Ο τυχερός που κερδίζει το πρώτο Xperia P προσφορά της Sony Mobile Ελλάδας είναι ο “Νίκος Τρίκαλος” που άφησε το σχόλιο #2502 γράφοντας: “Χρόνια πολλά και με πολλά ενδιαφέροντα θέματα και διαγωνισμούς φυσικά εύχομαι παιδιά!!! Τα καλύτερα σε όλο το team!!!” Έχει ειδοποιηθεί με email [trikal******034@gmail.com] για την παραλαβή του δώρου του!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε το σχόλιο σου κάτω από αυτό το post γράφοντας τις ευχές σου για τα… γενέθλια του xblog.gr! Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε Like στη σελίδα της Sony Mobile Ελλάδας στο Facebook! Έτσι από τη σελίδα της Sony Mobile θα μαθαίνεις τα πάντα για τα Xperia smartphones!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά πάτησε τα buttons που βρίσκονται στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ) για να μοιραστείς το διαγωνισμό με τους φίλους σου και να έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook [κλικ εδώ για like]!
  • Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου στον διαγωνισμό αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Τα email των συμμετεχόντων δεν δημοσιοποιούνται. Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές απαγορεύονται. Σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο ή ίδιο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony Xperia P: Λειτουργικό Android, Επεξεργαστής Dual core 1GHz, Μνήμη RAM 1GB, Ενσωματωμένη μνήμη 16GB, Οθόνη 4 ιντσών LCD White Magic, Bravia Engine, ανάλυσης 960 x 540 pixels, 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.1, FM Radio, Κάμερα 8 MP με LED φλας και εγγραφή βίντεο HD 720p, Μπαταρία 1305 mAh, Βάρος 120 gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.