XBLOG logo @2x

6ο Startup Weekend Athens | 7-9 Μαρτίου 2014 στο The Cube

Το 6ο Startup Weekend Athens θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 7-9 Μαρτίου 2014, στο χώρο του The Cube.

Την φετινή εκδήλωση διοργανώνει το The Cube με την υποστήριξη του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft.

Το Startup Weekend αποτελεί ένα τριήμερο εργαστήριο, που στόχο έχει να φέρει κοντά ανθρώπους με διαφορετικές δεξιότητες προκειμένου μέσα σε 54 ώρες να συνεργαστούν και να μετατρέψουν μια ιδέα σε επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά σχέδια, έχοντας την καθοδήγηση επαγγελματιών με διαφορετική εξειδίκευση. Στο τέλος του τριημέρου, οι επιχειρηματικές προτάσεις παρουσιάζονται και αξιολογούνται με κριτήρια την καινοτομία και τη δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της ιδέας.

Το Startup Weekend είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2007 και αποτελεί μέρος διεθνούς πρωτοβουλίας με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσα από την έμπρακτη εξάσκηση και δικτύωση ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες. Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί 1000 Startup Weekends σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο και μέσα από αυτά έχουν αναδειχθεί επιτυχημένα startups.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στο athens.startupweekend.org.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.