XBLOG logo @2x

40 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Ο “πατριάρχης της ελληνικής ναυτιλίας” έφυγε νωρίς το πρωί από το σπίτι του στο Καβούρι για να πάει στα γραφεία της εταιρείας του στον Πειραιά. Στο τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου του βρισκόταν ο οδηγός του, όταν στις 8:40 στην οδό Ακτής στο Καβούρι τρεις ένοπλοι δράστες που φορούσαν κουκούλες του έκλεισαν το δρόμο.

Οι δράστες, σύμφωνα με τον οδηγό του επιχειρηματία, τους είπαν “Μη φοβάστε, δε θα πάθετε τίποτα, μόνο χρήματα θέλουμε”. Οι απαγωγείς τους φόρεσαν κουκούλες και ξεκίνησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από περίπου 45 λεπτά σταμάτησαν και έδεσαν τον οδηγό σε ένα δέντρο. Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός κατάφερε να λυθεί, να περπατήσει μέχρι τον κοντινότερο κεντρικό δρόμο και να ζητήσει βοήθεια.

Αργά χθες το βράδυ οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένειά του και ζήτησαν το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ σε λίγες μέρες θα πρέπει να επισκεφθεί τους θεράποντες ιατρούς του, πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση, αφού η οικογένειά του έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της για να συγνεντρώσει τα χρήματα που ζητούν οι απαγωγείς.

Ας δούμε γρήγορα τι γράφουν αυτή την ώρα (12:50) τα μεγαλύτερα ελληνικά ειδησεογραφικά sites για την απαγωγή:

  • kathimerini.gr: Απήγαγαν τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο
    Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ένοπλων που απήγαγαν το πρωί τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο από το Καβούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς ζητούν λύτρα 40 εκατ. ευρώ. Η αστυνομία έχει κάνει, μέχρι στιγμής, γνωστό πως ο πρώην ιδιοκτήτης των Super Fast Ferries μετέβαινε από το σπίτι του για τα γραφεία του στον Πειραιά. Σε μικρή απόσταση στην οδό Ακτής, τρεις άγνωστοι έκλεισαν το δρόμο στο όχημα του κ. Παναγόπουλου, έσπασαν τα τζάμια και ανάγκασαν τον ίδιο και τον οδηγό του με την απειλή των όπλων να επιβιβαστούν στο δικό τους αυτοκίνητο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένα τζιπ σκούρου χρώματος.
  • e-tipos.com: Μυστήριο με την απαγωγή
    Υπό άκρα μυστικότητα, με μια γιγαντιαία επιχείρηση, η Αστυνομία επιχειρεί τον εντοπισμό των δραστών της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου από το Καβούρι, το πρωί της Δευτέρας. Από την Αστυνομία επισημαίνεται ότι ο απαχθείς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει καθημερινής αγωγής. Επικαλούμενος πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, ο ραδιοφωνικός σταθμός City 99,5 μετέδωσε ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του κ. Παναγόπουλου και ζήτησαν αστρονομικό ποσό για λύτρα.
  • tanea.gr: Αγωνία για τη ζωή του Περικλή Παναγόπουλου
    Από πολλαπλά προβλήματα υγείας πάσχει ο Περικλής Παναγόπουλος που απήχθη σήμερα το πρωί από ενόπλους έξω από το σπίτι του στο Καβούρι. Ο κ. Παναγόπουλος υπεβλήθη πρόσφατα και σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και χρήζει -όπως επισημαίνουν και οι αστυνομικοί- ειδικής φαρμακευτικής αγωγής και ιατρικής παρακολούθησης. Η Αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά όλη την περιοχή γύρω από το σπίτι του επιχειρηματία, αλλά και στο Κορωπί, στο σημείο που οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα -ένα βαν και ένα τζιπ- που χρησιμοποίησαν για την αρπαγή.
  • ethnos.gr: Απαγωγή εφοπλιστή
    Ταχύτατη ήταν η επιχείρηση που οργάνωσαν και εκτέλεσαν άγνωστοι το πρωί της Δευτέρας, στο Καβούρι, σε μία ακόμη υπόθεση απαγωγής που ταράζει την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες. Ο Περ.Παναγόπουλος, πρώην ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Attica και της SuperFast Ferries βγήκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οδηγός του, μία Mercedes, από την οικία του στο Καβούρι και κατευθύνθηκε μέσω της οδού Ακτής προς την παραλιακή, με τελικό προορισμό τα γραφεία του στον Πειραιά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.