25ος Γύρος της Αθήνας, θα τρέξετε;

Αύριο, Κυριακή 11 Μαϊου, έχει προγραμματιστεί ο 25ος Γύρος της Αθήνας, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στη γιορτή της Μητέρας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει η εκκίνηση για τα ΑμεΑ στην πλατεία Συντάγματος. Οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαδρομές, μία 8 χλμ, μία 3,5 χλμ και μία 700 μέτρων για τα ΑμεΑ.

Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Ζάππειο, ενώ οι δρομείς που θα συμμετάσχουν θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα. Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν έχοντας την αποκλειστική ευθύνη όσον αφορά στα θέματα υγείας τους, σύμφωνα με τον Ν.2725/99.

Πρόπερσυ είχα λάβει μέρος στον Γύρο της Αθήνας, όπου βγήκα πρώτος! Είδα συμμετοχές από κάθε ηλικία, από γονείς με τα παιδιά τους μέχρι ανθρώπους αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι ευχαριστήθηκαν έναν γρήγορο περίπατο-τρέξιμο στην πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές, την εγγραφή και λοιπά στοιχεία κάντε κλικ εδώ.

[photo by cityofathens.gr]

2 Σχόλια
 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  @Red Garland: Συμφωνώ, γι΄αυτό και όπως είδες στο post δεν αναφέρω πουθενά το όνομα του χορηγού.

 • Avatar
  Red Garland

  Εμένα με προβληματίζουν σοβαρά 2 πράγματα, για τα οποία δε θα τρέξω
  1) Καταρχήν λέγεται Γύρος της Αθήνας Samsung, και όχι σκέτο Γύρος της Αθήνας. Είναι πρώτη φορά που το logo της εταιρείας γίνεται ένα με τον τίτλο του event, και τα δύο κάτω από την ακρόπολη. Έλεος δηλαδή, είπαμε να βάζουμε χορηγούς αλλά όχι και να τους ανήκει το event.
  2) Είναι απίστευτο που διάλεξαν αυτή την ημέρα, όταν την ίδια μέρα γίνεται η Μαραθώνια πορεία ειρήνης της ΕΕΔΥΕ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα