XBLOG logo @2x

200.000 ενεργοποιήσεις Android την ημέρα!

Ναι, 200.000 ενεργοποιήσεις Android καθημερινά! Αυτή την σημαντική ανακοίνωση έκανε ο Eric Schmidt, πρόεδρος της Google, χθες στο συνέδριο Techonomy κατά τη διάρκεια μιας μικρής συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους!

Αυτός ο αριθμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και δείχνει ότι η πλατφόρμα Android της Google, αν και ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχει καταφέρει να ανταγωνίζεται ισάξια, ή μάλλον να ξεπεράσει το iOS της Apple που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και είναι πολύ πιο σταθερό.

Σύμφωνα με το Gigaom, οι πωλήσεις των κινητών Android ξεπέρασαν τις πωλήσεις του iPhone. Σε αυτούς τους αριθμούς όμως, δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνονται και οι πωλήσεις του iPhone 4, γι΄αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.

Ακόμη, οι πωλήσεις του Android παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 886% το τελευταίο τρίμηνο σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο πέρυσι.

Παρόλο πάντως που το Android κάνει ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως, οι χρήστες του δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι σε σχέση με τους χρήστες του iPhone.

Σε έρευνα που έγινε, το 71% των χρηστών Android θα ξαναγόραζαν κινητό με το ίδιο λογισμικό, αλλά ο ίδιος αριθμός για τους χρήστες του iPhone είναι 89%. Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία και στο γράφημα που ακολουθεί:

Next desired smartphone OS

Εσείς τι θα προτιμούσατε; Το νέο iPhone 4 ή ένα smartphone με Android λειτουργικό;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.