XBLOG logo @2x

Σοκ! 17χρονος πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει iPad 2 και iPhone!

Καλή και χρυσή η τεχνολογία, τα hot gadgets, τα tablet και τα smartphones, όμως θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα πριν από λίγο την ιστορία του 17χρονου μαθητή από την Κίνα, που πούλησε τον ένα του νεφρό για να αγοράσει ένα iPad 2 και ένα iPhone!

Ναι, καλά διάβασες! Ένας μαθητής έφτασε σε σημείο να πουλήσει το νεφρό του για να αποκτήσει δύο gadget!

Ο νεαρός μαθητής ήθελε να αγοράσει το iPad 2, αλλά δεν είχε τα χρήματα για να το κάνει. Έτσι, καθώς σέρφαρε στο ίντερνετ, έπεσε πάνω σε μια αγγελία που έκανε λόγο για αγορά νεφρών.

Αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί στην εγχείρηση αφαίρεσης του νεφρού του σε τοπικό νοσοκομείο στην Κίνα, ενώ τρεις μέρες μετά πήρε εξιτήριο και 20.000 γουάν (2.300 ευρώ περίπου), με τα οποία, προτού επιστρέψει στο σπίτι του, αγόρασε ένα iPad 2 και ένα iPhone!

Τώρα θα μου πείτε οι γονείς του δεν κατάλαβαν τίποτα και ο νεαρός μαθητής έτσι εύκολα εξαφανίστηκε για τρεις μέρες;

Η είδηση λέει ότι επιστρέφοντας ο 17χρονος σπίτι αποκάλυψε στη μητέρα του τι είχε κάνει, αφού η ίδια τον ρώτησε πώς μπόρεσε να αποκτήσει τα δύο αυτά gadget, ενώ της έδειξε και την ουλή που είχε στο σώμα του από την επέμβαση αφαίρεσης του νεφρού!

Η μητέρα του απευθύνθηκε στην αστυνομία, ωστόσο αυτοί που υπέβαλαν τον νεαρό στην επέμβαση δεν εντοπίστηκαν.

Τι άλλο θα δούμε!

Γι΄αυτό γονείς φροντίστε να αναπτύξετε μία καλή σχέση με τα παιδιά σας και ειδικότερα όσον αφορά τη χρήση του ίντερνετ, των υπολογιστών κλπ, προσπαθήστε να είστε δίπλα τους, δείχνοντάς τους τα καλά και τα κακά του διαδικτύου, τι να προσέχουν, χωρίς όμως αρνήσεις του στυλ «Μη τολμήσεις και μπεις στην τάδε σελίδα», γιατί να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα βρει ευκαιρία και θα μπει!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.