XBLOG logo @2x

0.facebook.com για δωρεάν Facebook από το κινητό!

WIND και Vodafone ανακοίνωσαν δωρεάν πρόσβαση σε μία νέα mobile έκδοση του Facebook από το κινητό σας, προκειμένου να κάνετε status updates και να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ασταμάτητα, και το σημαντικότερο δωρεάν!

Πώς γίνεται αυτό; Αρκεί απλά να ανοίξετε τον browser του κινητού σας και να πληκτρολογήσετε την διεύθυνση 0.facebook.com! Με το που θα ανοίξει η σελίδα θα δείτε και το σχετικό μήνυμα στο πάνω μέρος «Ελεύθερη πρόσβαση» ή «Free access» στα αγγλικά.

Από εκεί και πέρα μπορείτε δωρεάν να κάνετε status updates, να ανταλλάξετε μηνύματα με τους facebook friends σας, να κάνετε join σε groups και fan pages ή attend σε events κλπ!

Το μόνο που δεν μπορείτε να δείτε είναι φωτογραφίες, σε περίπτωση που κάνετε κλικ σε κάποια φωτογραφία θα ενημερωθείτε ότι πρόκειται να βγείτε από το 0.facebook.com για να δείτε τη φωτογραφία και ότι προφανώς θα υπάρξει χρέωση για αυτό.

Σε αυτή την έκδοση του Facebook [0.facebook.com] μπορείτε να μπείτε όσοι έχετε κινητό WIND ή Vodafone, είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό.

Για να δούμε αν και πώς θα απαντήσει η COSMOTE σε αυτή την προσφορά των δύο εταιριών…

0.facebook.com

0.facebook.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.