XBLOG logo @2x

Φθηνότερο roaming από Cosmote, Vodafone και Wind

Εφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό που επιβάλει μείωση των χρεώσεων περιαγωγής (roaming), Cosmote, Vodafone και Wind προχώρησαν στην ανακοίνωση των νέων μειωμένων χρεώσεων που θα ισχύσουν από το τέλος Αυγούστου. Αν ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και δεν αποχωρίζεστε το κινητό σας τηλέφωνο, ενημερωθείτε για τις μειώσεις και τις αναπροσαρμογές των τιμών περιαγωγής.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες μειωμένες τιμές roaming κάνοντας κλικ στην κάθε εταιρεία ή στο [διάβασε αναλυτικά εδώ] που βλέπετε παρακάτω:

Cosmote: Εφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης. [διάβασε αναλυτικά εδώ]

Vodafone: Η Vodafone ανακοινώνει τις ακόλουθες μειώσεις και αναπροσαρμογές χρεώσεων περιαγωγής από το εξωτερικό που θα ισχύουν από 29/08/2007.

Α) Στη Ζώνη 1-2 για χρεώσεις εξερχόμενων κλήσεων φωνής ταξινομούνται οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρεγιούνιον, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία. [διάβασε αναλυτικά εδώ]

Wind: Η WIND μειώνει τις χρεώσεις περιαγωγής για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, και τη χρήση GPRS εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 30/08/2007. Πιο συγκεκριμένα οι εξερχόμενες κλήσεις θα μειωθούν από 51% ως και 90% σε συνέχεια εφαρμογής του σχετικού κοινοτικού κανονισμού, και η χρήση GPRS από 30% ως 59%.

Έτσι η χρέωση περιαγωγής εξερχόμενης κλήσης φωνής στις χώρες Ε.Ε. θα διαμορφωθεί σε 0,58€/λεπτό και αντίστοιχα στις εισερχόμενες κλήσεις σε 0,29€/λεπτό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη χρέωση. Όσον αφορά τη χρήση δεδομένων (GPRS) η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,007€/ΚΒ , με ελάχιστη χρέωση 10 ΚB.

Οι νέες τιμές θα ισχύουν, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία, για όλους τους συνδρομητές με συμβόλαιο και καρτοκινητής της WIND Ελλάς. [διάβασε αναλυτικά εδώ]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.