XBLOG logo @2x

Τραπεζικά και Ασφαλιστικά προϊόντα για της ζημιωθείσες επιχειρήσεις

Οι τράπεζες, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προσφέρουν νέα προϊόντα χρηματοδότησης.

Από τη μια μεριά η Attica Bank θα προβαίνει μετά από σχετική αίτηση σε αναστολή δόσεων επιχειρηματικών δανείων έως 12 μήνες, ενώ υποστηρίζει τις επιχειρήσεις για την αποκατάσταση ζημιών ακινήτων και εξοπλισμού και την προμήθεια εμπορευμάτων, μέσω χορήγησης δανείου με περίοδο χάριτος έως 12 μήνες.

Εκτός από την Attica Bank και η Eurobank διαθέτει νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για την επαναλειτουργία των καταστημάτων, με δυνατότητα έναρξης αποπληρωμής μετά από 6 ή 12 μήνες Επίσης, μειώνει έως 1% το επιτόκιο των υφιστάμενων δανείων και ενεργοποιεί τις υπηρεσίες της Eurolife Ασφαλιστικής, θυγατρικής του Ομίλου, για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων.

Μέτρα για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές ανακοίνωσε και η Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, θα προβαίνει σε αναστολή δόσεων επιχειρηματικών δανείων έως 12 μήνες, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει τις ζημιωθείσες επιχειρήσεις για την αποκατάσταση ζημιών ακινήτων και εξοπλισμού και την προμήθεια εμπορευμάτων μέσω χορήγησης δανείου με περίοδο χάριτος έως 12 μήνες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες, έχοντας ως κύριο σκοπό την καταβολή των αποζημιώσεων όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και τη χορήγηση χρημάτων με ευνοϊκότερους όρους.

Τέλος, η AIG Greece έθεσε σε λειτουργία ειδική τηλεφωνική γραμμή 24ωρης εξυπηρέτησης για Αναγγελία Ζημίας (210 8127742), ενώ ενίσχυσε με πρόσθετο προσωπικό τα τμήματα Αποζημιώσεων και συνέστησε κλιμάκιο ανώτερων στελεχών, το οποίο βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα, με σκοπό τον συντονισμό την καταγραφή και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

[photo by tom.tziros]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.