XBLOG logo @2x

Το Zoo.gr αλλάζει!

Από αυτή την Παρασκευή 18 Ιουνίου το νέο, πλήρως ανανεωμένο, Zoo.gr θα είναι στον αέρα! Το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point άλλαξε ριζικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί! Από τον προσεχή Σεπτέμβριο επίσης θα λειτουργήσει και η διεθνής έκδοση του Zoo.gr!

Η βασικότερη αλλαγή στο Zoo.gr (που δεν φαίνεται στο παραπάνω βίντεο αλλά θα την δείτε αυτή την Παρασκευή) είναι ότι η νέα έκδοση του site είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να «σπάει» σε επιμέρους εφαρομογές, κάνοντας εύκολη τη μετάβαση σε facebook applications τόσο για την ελληνική έκδοση όσο και για την διεθνή που θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας του Zoo.gr, τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται η ελληνική facebook έκδοση, ενώ το Σεπτέμβριο θα είναι στον αέρα η διεθνής έκδοση του site, τόσο μέσα στο facebook όσο και κάτω από το νέο brand “LazyLand”.

Εμείς απ΄την πλευρά μας ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του Zoo.gr να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά όπως τους έχουμε συνηθίσει αυτά τα χρόνια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.